{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

E to je pritisak: Ederu Militau pozlilo već na promociji u Realu (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Konferencija za novinare prekinuta pre vremena
E to je pritisak: Ederu Militau pozlilo već na promociji u Realu (VIDEO)
Eder Militao

Više od dva sata marketinške svečanosti sa krajem koji bi ljudima u Realu možda trebalo da poruči da ipak pomalo preteruju. Eder Militao je prvo išao na preglede, pa je onda slušao Florentina Pereza kako govori o velikim ambicijama Kraljevskog kluba, zatim je pred “milion“ kamermana pozirao sa porodicom i menadžerima, pa istrčao na teren da pozdravi navijače i žonglira loptom...

I kad je na kraju došao red da i novi štoper Reala nešto kaže, Ederu je pozlilo i konferencija je bila prekinuta pre no što je planirana.
Madrid je ogroman klub i u njemu uvek postoji pritisak, ali nadam se da ću imati dobru sezonu ovde“, rekao je nešto ranije 21-godišnji štoper, verovatno ni sam ne pretpostavljujući koliko će ga brzo taj pritisak prvi put slomiti.

Naravno, senzacionalizmu skloni mediji već su počeli da spekulišu o zdravstvenim problemima mladog Brazilca, novopečenog šampiona Južne Amerike, ali malo je malo verovatno da je bilo kakav problem mogao da promakne Realovim doktorima. Prosto, dešava se. Čak i sportistima. Posebno kad nisu navikli na ovolika svetla reflektora.

Nije trebalo ovako da bude...
Ovo je poseban dan za mene, za moju porodicu, za sve nas. Ovo je najveći klub na svetu. Mogu samo da zahvalim Bogu što sam stigao ovde, ali neću da se zadovoljim sada. Želim da i ja sa Realom podignem pehar Lige šampiona“, govorio je Militao dok je još mogao.

Real sada ima petoric štopera: Serhija Ramosa, Rafaela Farana, Naća Fernandeza, Hezusa Valjeaha i Edera. Jedan je višak. Verovatno Valjeho, moćda Naćo. Ne bi Kraljevski klub davao 50.000.000 evra za Edera samo da bi sedeo na klupi, iako je sasvim jasno da ga isprva baš to čeka.
Moje je da radim svoj deo posla, na treneru je da bira. Nisam još razgovarao sa njim, ali jedva da se pridružim ekipi na pripremama. Biće to dobra borba za mesto u timu. Ja sam takmičar, daću sve za ovaj dres, svaku utakmicu ću da igram kao da mi je poslednja“, obećavao je Eder, dok nije poklekao.

Bukvalno poklekao.

Militao se marea y su presentación tiene que acabar antes de lo previsto.

#Golazo pic.twitter.com/6pJa73fBEY

— El Golazo de Gol (@ElGolazoDeGol) July 10, 2019

(FOTO: Reuters)

×