{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Juve, navodno, neće pristati na cifru manju od 20.000.000 evra
no_image.png

Nemački reprezentativac Emre Džan (25) definitivno neće ostati u Juventusu nakon januara. Odnosi na realciji igrač - trener Mauricio Sari u ozbiljnoj su krizi i čelnici Stare dame moraju hitno da reaguju. 

Sve je počelo u septembru, kada je Sari odlučio da Džana zajedno sa Mariom Manžukićem ostavi van spiska igrača na koje računa za Ligu šampiona...
"Šokiran sam i besan. Prošle nedelje mi je klub obećao nešto sasvim drugačije. Razgovarao sam (pre isteka prelaznog roka, prim. aut.) sa drugim klubovima i jedan od uslova da ostanem je bio da budem deo tima za Ligu šampiona. Sad me u utorak pozovu, razgovor nije trajao ni minut. Samo su  mi rekli da nisam u timu. Bez objašnjenja", kazao je tom prilikom Džan i jasno svima u klubu stavio do znanja da želi transfer u januaru.

Sari je od tada do danas koristio Nemca isključivo kao zamenu. Tako je ovaj sakupio svega 150 minuta u aktuelnoj sezoni. Bez obzira na to interesovanje za pouzdanog univerzalca ne manjka. Stidljivo se raspituju Barselona, Bajern i Pari Sen Žermen, Borusija iz Dortmunda, kako javlja Bild, sprema ozbiljan napad, dok je Betis, navodno, već poslao zvaničnu ponudu u Torino.

Bild tvrdi da Juventus neće pristati na cifru manju od 20.000.000 evra, što za ni za jedan od ovih klubova ne predstavlja problem. Ono što "kolje" Betis i Borusiju jeste Džanova plata koja u Juveu iznosi 5.000.000 evra.

Podsetimo, Džan je stigao u Torino iz Liverpula kao slobodan igrač.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×