{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sveukupno u Bundesligi i Cvajti 10 ljudi nosioci virusa korona nakon skoro 2.000 obavljenih testova
no_image.png

Samo dan nakon što je u nemačkim medijima objavljena sadržaj pisma koje je Bundesliga upozorila sve klubove da ne dele informacije o testovima na virus korona medijima, već da ih šalju u centralu lige gde će se one odobravati, pojavila se nezvanična vest da je dva testa članova stručnog štaba i tima Borisuje Menhengladbah pozitivno.

Kako se tvrdi, jedan fudbaler i supervizor ekipe nosioci su virusa korona zbog čega ih čeka dvonedeljni karantin. U informaciji se ne precizira da li je ovo rezultata dva testa, ali deluje da jeste, te se čeka zvanična izjava kluba. Slična situacija je bila u Kelnu, ali su tamo drugi testovi bili negativni.

Problem sa sigurnošću testova je sada već očigledan, a Bundesliga tvrdi da je do sada kod 10 osoba iz Bundeslige i Cvajte nađen virus korona nakon oba predviđena testiranja. Obavljeno je sveukupno 1.724 testa u 36 ekipa dva najviša ranga nemačkog fudbala.

Veliko je pitanje da li će ovi pozitivni rezultati imati uticaja na odluku kancelarke Angele Merkel koja bi sutra trebalo da da konačni sud o tome da li se već od narednog vikenda, kao što ima najava, mogla nastaviti Bundesliga.

Najnovije vesti


×