{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sporting ne pušta srpskog napadača
Đurđević ne može da ide za manje od 10.000.000 evra

Prvih 14 utakmica ništa. Ni gol. Navijači su već mrmljali sebi u bradu, čelnici kluba se zagledali s pitanjem da nisu napravili kardinalnu grešku kada su izdvojili 2.300.000 evra za Uroša Đurđevića iz Olimpijakosa. Najskuplje pojačanje u istoriji kluba, da li je moguće da će biti promašaj?

A, onda kada je ušla prva, krenula je serija. Đurđević sezonu u Sporting Hihonu privodi kraju sa 12 golova i dve asistencije, tri kola pre kraja. Navijači su „odlepili“ za Đukom, a čelnici kluba su jasno poručili: svi su na prodaju, osim Uroša!

Lokalni list iz Hihona El Komersio, objavio je tekst u kojem najavljuje totalnu rekonstrukciju Sportingovog tima za narednu sezonu. Planira se napad na Primeru, ali je jasno rukovodstvu da su potrebni novi igrači. I doteran budžet. Sve je podložno promeni, ali samo jedno ne – Uroš Đurđević ne može da ide!

Tačnije, može, samo pod uslovom da se pojavi klub koji će isplatiti njegovu otkupnu klauzulu u ugovoru, koja iznosi 10.000.000 evra! Ni za cent ne može manje. Oko Đurđevića će se praviti tim za narednu sezonu, tim koji će ispuniti i njegovu želju, da igra u Primeri.

Kažu Španci, Đurđević je došao kao stidljiv momak, koji se borio da se adaptira na novu sredinu. A, sezonu završava kao lider tima u svlačionici i na terenu. I zato ne može da ide posle samo godinu dana. Ne za manje od 10.000.000 evra.

Najnovije vesti


×