{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Đurđević igrač sezone, Nikolić najbolji trener! U idealnom timu petorica iz Partizana, Voše više nego Zvezde

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 13
Jedan je igrač i iz Voždovca
Đurđević igrač sezone, Nikolić najbolji trener! U idealnom timu petorica iz Partizana, Voše više nego Zvezde
"Uroš Đurđević bez premca"

Kolege fudbaleri su izabrali! Uroša Đurđevića za najboljeg igrača Superlige za sezonu 2016/2017, Marka Nikolića za trenera godine, dok su Partizanovi predstavnici u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost očekivano najzastupljeniji i u idealnom timu sezone.

Pored Đurđevića, tu su i Leonardo, Everton, Miroslav Vulićević, te Bojana Ostojića, jednog od samo dvojice igrača koji su birani i u najboljih 11 prošle sezone. S tim da je Ostojić lani mesto u najboljih 11 izborio na osnovu igara u Čukaričkom.

Drugi igrač koji je i u prošlom ciklusu takmičenja bio među najboljima je i treći stranac na ovoj listi - Mičel Donald, jedan od samo dvojice predstavnika Crvene zvezde. Prošlog proleća bilo ih je čak sedmorica. Ovog čak i manje nego igrača Vojvodine. Uz još jednog igrača iz Voždovca - golmana Zorana Popovića.

Ali da ne dužimo previše... Idelani tim Superlige za sezonu 2016-17. izgleda ovako: Zoran Popović (Voždovac) – Miroslav Vulićević (Partizan), Bogdan Planić (Vojvodina), Bojan Ostojić (Partizan), Dušan Anđelković (Crvena zvezda) – Everton Luiz (Partizan), Mičel Donald (Crvena zvezda), Aleksandar Paločević (Vojvodina) – Filip Malbašić (Vojvodina), Uroš Đurđević (Partizan), Leonardo da Silva (Partizan).

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×