{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Treneri Parizana i Radničkog u različitom raspoloženju posle derbija
Đukić: Vrhunski Ivanović; Recko: Sramotno!

Pobeda Partizana nad Nišlijama od 3:1 i naravno dva različita raspoloženja trenera. Miroslav Đukić blista od zadovoljstva, a Dragan Antić je besan, pre svega na odbranu svog tima.

Prvo, reč ima pobednik.
"Zadovoljan sam. Ekipa je igrala na visokom niovu. Digli smo se posle primljenog gola. Bitna pobeda za nas, ekipa se vratila na pobednički kolosek to je najvažnije", podvlači Đukić.

Posebni komplimenti idu na račun dvostrukog strelca Đorđa Ivanovića.
"Vrhunski je odigrao danas. Iz dana u dan raste, odigrao je odličnu utakmicu sve je bolji i bolji i nadam se da će tako nastaviti. Odlično je sarađivao sa Ožegovićem. Radili su za ekipu", kaže trener Partizana.

On je potom i objasnio situaciju oko Milana Mitrovića i Leandre Tavambe.
"Iznenada se desilo, pred sastanak je doktor došao i rekao da Mitrović ima temperaturu i da ne može da igra, zato smo naknadno dodali Vulićevića u sastav. Tavamba ima povredu meniskusa. Doktor će vam reći koliko će tačno pauzirati, ali oko dve-tri nedelje", rekao je Đukić.
Na kraju, Vojvodina će zbog neprimerenih saopštenja platiti 200.000, plus dodatnih 50.000 zbog pirotehnike u duelu sa Voždovcem i loše organizacije utakmice sa Zvezdom.

Dragan Antić potencira nedopustive greške odbrane svog tima.
"Pravili smo greške kao u petlićima. Takvi kiksevi igračima u Superligi ne smeju da se dešavaju. Srmano je kako smo igrali danas, sramna igra moje odbrane", istakao je Antić.

Popularni Recko kaže da je Evropa daleko za Radnički posle dva vezana poraza od beogradskih večitih rivala. 
"Evropa je sada daleko, ali borićemo se dok imamo šanse. Imamo četiri derbija do kraja sezone, čekamo Voždovac i Vojvodinu na Čairu i verujem da ćemo da dobijemo te dve utakmice. Mislim da imamo još šanse", poručio je Antić.

Foto: MN press

Najnovije vesti


×