{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Đukić promovisan u Hihonu: Ako Đurđević ne postiže mnogo golova, znači da nešto ne radimo dobro

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 18
Moramo mi da budemo tim koji će da diktira ritam, da napada, poručio Đukić
no_image.png

Čekao je Miroslav Đukić godinu i po dana na novi posao, ali sa širokim osmehom zadovoljstva izašao je danas pred novinare prvi put kao novi trener Sportinga iz Hihona.

Crveno-beli su promenili šefa struke zbog loših rezultata, a Đukić je pozvan da preuzme kontrolu nad timom i preusmeri ga gornjem delu tabele, gde Sporting želi da bude. I ako se ukaže šansa, da se bori za plasman u Primeru.

Nekoliko poznatih lica će biti oko Đukića u Hihonu. Na klupi pored njega će sedeti Goran Pandurović kao pomoćnik, dok će na terenu biti igrači koje je trenirao u Partizanu, Mark Valijente i Uroš Đurđević. I jedno od prvih pitanja je bilo upravo o saradnji sa golgeterom, udarnom iglom Sportinga.
Uroša poznajem iz perioda kada smo bili u Partizanu. On je napadač koji je odlično snalazi u šesnaestercu. Ako Đurđević ne postiže mnogo golova, to znači da kao tim nešto ne radimo dobro“, rekao je Đukić.

Na dobro poznati način, kako je sve u vrednom radu i trudu, Đukić je govorio o tome kako će izgledati njegov posao u posrnulom Sportingu.
Svi znamo ko je i šta je Sporting i gde bi trebalo da bude. Ovo je veliki klub i moramo da pronađemo način da ga vratimo tamo gde mu je mesto. Igrači moraju da rade, da se trude i da budu svesni da će samo oni koji ispunjavaju svoje obaveze da igraju, a oni koji igraju dobro, da će biti stalni deo tima. Želim da budem pošten prema svima“.

Slična priča se od Đukića čula i kada je bio trener Partizana:
Moramo mi da budemo tim koji će da diktira ritam, koji će da vodi utakmicu, da napada. Imamo dobar tim, zašto ne bismo onda bili u vrhu tabele? Učinićemo sve da što pre upoznamo igrače sa taktičkim zamislima i da počnemo da radimo“, poručio je Miroslav Đukić.

Foto: realsporting.com

 

Najnovije vesti


×