{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Druga šansa za Luku Adžića: Preporučio ga Ognjen Vranješ

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
Nekadašnji vezista Crvene zvezde napušta Anderleht...
Druga šansa za Luku Adžića: Preporučio ga Ognjen Vranješ
Luka Adžić

Prošlog juna talentovani krilni napadač Luka Adžić (19) je bio i na radaru čelnika tadašnjeg šampiona Grčke AEK-a. Pošto zvanična ponuda iz Atine nikada nije stigla u Ljutice Bogdana, mladi reprezentativac je završio u Anderlehtu (tražio ga i Briž), ali se nije proslavio u sezoni na izmaku.

Njegovu cenu od 800.000 evra atinski žuto-crni jednostavno nisu hteli da plate. Nisu želeli da daju toliki novac za igrača koji je odigrao tek jednu sezonu među seniorima, pa su ga olako prepustili Belgijancima. U Briselu se sin Ivana Adžića nije snašao niti uspeo da ubedi vođstvo Anderlehta da mu pruži šansu pa je veći deo sezone proveo na klupi ili na tribinama.  

U Srbiji je dobijao poziv da igra za mladu reprezentaciju i tako imao nekakav kontinuitet, a ovoga leta AEK bi mogao da pokuša opet s Lukom Adžićem. Da mu pruži drugu šansu.

Naime, prema informacijama iz Grčke, tehnički direktor žuto-crnih Nikos Liberopulos već je razgovarao sa sportskim direktorom Anderlehta Frenkom Arnesenom, ali i sa Ognjenom Vranješom, igračem birselskog tima i nekadašnjim prvototimcem AEK-a, koji je toplo preporučio Adžića Atinjanima.

Ideja je da ga AEK uzme najpre na pozajmicu uz razumnu opciju otkupa i pokuša da ga vrati u fudbalski život. Hoće Atinjani da okušaju sreću, pa možda ubodu i džek-pot, ukoliko se krilni napadač prilagodi na Grčku i život u njoj. Pregovori su počeli... 

Foto: MN press

Najnovije vesti


×