{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Drama je zagarantovana! Ko će u finale Mozzart All Star humanitarnog turnira?

/ Izvor: mozzartsport.com
Rok za klađenje večeras do 19 časova
Drama je zagarantovana! Ko će u finale Mozzart All Star humanitarnog turnira?

Ako je nešto zagarantovano u polufinalu Mozzar All Star humanitarnog turnira onda je to drama! Dva odlična para, identični stilovi igre sa obe strane, pa je prilično teško predvideti ko će se na kraju naći u velikom finalu. Prvi polufinalni par čine Darko Todorović i Džanan Musa, a drugi Nikola Milenković i Ivan Šaponjić.

Napominjemo, za klađenje se računa samo prvi meč u oba polufinala, a rok je večeras do 19 časova!

Podsećamo, za razliku od prvog turnira kada je učestvovalo osam sportista i igralo se po nokaut sistemu, ovoga puta je osam sportista iz regiona prvo bilo raspoređeno u dve grupe sa po četiri usčenika, a potom se prešlo na četvrtfinale i nokaut faza takmičenja. Kao što znate, u grupama nije bilo ispadanja, već su svi takmičenje nastavili u četvrtfinalu, a onda su započela prava uzbuđenja. Eliminaciona runda igra se na dve pobede, kako bi se isključio efekat sreće i dalje prošao zaista bolji takmičar.

Najjači utisak u dosadašnjem toku turnira ostavio je Džanan Musa. Košarkaš Bruklina demonstrirao je silu protiv Amera Gojaka i ostvario dve ubedljive pobede uz ukupnu gol razliku 14:0! Stoga i ne čudi što mu bukmejkeri kladionice MOZZART daju znatno veće šanse za plasman u finale. Kvota u ovom trenutku je 1,30.

Ipak, Todorović je u potpunosti pronašao sebe u četvrtfinalu. Eliminisao je Luku Jovića u dva meča, takođe na prilično ubedljiv način, pa realno možemo očekivati prilično efikasne okršaje. Obojica igrača forsiraju ofanzivan stil igre, pa ostaje da se vidi da li će neko od njih možda pokušati da promeni stil i iznenadi protivnika.

POLUFINALE:

(7,00) DARKO TODOROVIĆ (5,50) DŽANAN MUSA (1,30)

(2,40) NIKOLA MILENKOVIĆ (3,80) IVAN ŠAPONJIĆ (2,40)

►OVDE možete pogledati specijalnu ponudu!

Ako su golovi u prvom polufinalnom paru izvesni, onda je ono što je zagaranotovano u drugom okršaju – drama! To u ostalom potvrđuju i kvote za meč Nikole MIlenkovića i Ivana Šaponjića, jer su i kec i dvojka identični - 2,40. Ovo će biti repriza polufinala premijernog Mozzart All Star humanitarnog turnira, ali i dobra šansa za Milenkovića da se revanšira svom prijatelju za poraz u tom okršaju. Šaponjić je aktuelni šampion, ali je utisak da se daleko teže snalazi u svojoj igri sa Totenhemom, nego što je to bio slučaj kada je predvodio Atletiko Madrid.

Sa druge strane, Milenković je imao taj problem da u četvrtfinalu naleti na sjajnog Damjana Dostanića, koji je izuzetan igrač, ali je platio danak činjenice da je igrao ovaj turnir sa svojim Ajaksom. To jr predstavljalo ozbiljan hendikep za mladog fudbalera Kopljanika i na kraju ga je objektivno koštalo plasmana u samu završnicu. Ipak, to ne umanjuje sjajne igre defanzivca Fiorentine. Bleki je od početka turnira bio na visini zadatka, igrao je strpljivo i bez oscilacija, a nije ga poremetilo ni to što je gubio u četvrtfinalnoj seriji. Šta će biti u polufinalu, to u ovom trenutku niko ne može da predvidi.

I ovog puta najvažniji deo takmičenja biće humanitarni karakter. Kompanija Mozzart pripremila je zagarantovanih po 10.000 evra za bolnice koje se bore protiv virusa COVID-19 u Beogradu i Sarajevu, a tom fondu biće pridodati svi gubitni tiketi uplaćeni na ovo takmičenje.

Ponovimo još jednom: na Mozzart All Star humanitarnom turniru pored odigrtanog četvrtfinala,  i polufinale, meč za 3. mesto i finale igraju se po sledećem sistemu: pobednik je onaj igrač koji prvi stigne do dve pobede. Kada su u pitanju opklade, računa se samo prvi meč u svakoj seriji (ukoliko se neko opkladio na keca, a u prvom meču je pobedio prvonavedeni igrač, a u nastavku serije je drugonavedeni igrač izborio dve pobede, opklada je prolazna).

Donesi odluku - pomozi najugroženijima...

 

Najnovije vesti


×