{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Milan hoće Bajernovog Mikaela Kjuizansa...
no_image.png

Njegov dolazak u Bajern prošlog leta bio je veliko iznenađenje. Čudili su se i navijači Bajerna i Borusije iz Menhengladbaha, pre svega jer se radi o momku koji samo što je zaigrao profesionalni fudbal. Bilo je zaista nerealno da zabeleži značajniju minutažu u redovima bavarskog giganta, pa otuda ne čudi što posle godinu i po dana pišemo o njegovom verovatnom odlasku iz Minhen. Mikale Kjuizans (20), tako je. 

Mladi Francuz pokazao je veliki potencijal probijajući se u startnih 11 Ždrebaca, stilom igre podsetio na Tonija Krosa - možda je zato i zapao za oko Bavarcima - ali onda je naprasno odlučio da ode, da napusti Gladbah i prokocka izuzetno značajnih godinu dana karijere. Za skoro godinu i po dana odigrao je 37 minuta, kod Hansija Flika nije čak ni na klupi, pa otuda nikoga ne treba da čudi što ima želju da brže bolje napusti Bajern.

Kako piše Gazeta delo Sport za Kjuizansa interesovanje je pokazao Milan koji na leto sprema rekonstrukciju veznog reda. Ko zna koju po redu u poslednjih nekoliko godina... U svakom slučaju, Rosoneri u julu ostaju bez Lukasa Bilje i Đakoma Bonaventure (ističu im ugovori), a govori se da bi San Siro mogli da napuste još Lukas Paketa i Frank Kesi, pošto bi ih Milan rado udomio u negde u slučaju zadovoljavajući ponuda.

Jasno je, dakle, da se pravi prostor za nove igrače, pa s te strane Kjuizans ne bi trebalo da brine za minute. Gazeta još navodi da je glavni skaut italijanskog kluba Džefri Monkada "zaljubljen" u francuskog internacionalca, tako da bi i sa te strane 20-godišnji vezista trebalo da bude "zaštićen".

Ono što ide naruku Milanu jeste navodna spremnost Bajerna da pusti Mikaela Kjuizansa na jednogodišnju pozajmicu za svega 2.000.000 evra, posle čega bi bio aktiviran obavezan otkup u visini 10.000.000 evra. Na taj način Nemci bi vratili sav uložen novac u ovog momka. 

I svi zadovoljni...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×