{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dortmund se bori za Sanča: 10.000.000 evra godišnje samo da ostane

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Novi ugovor na stolu
no_image.png

Bori se Dortmund kao lav da zadrži Džejdona Sanča. Njen brzonogi napadač je jedan od najtraženijih igrača ovog leta i koplja velikana se već lome oko njega.

Najuporniji je Mančester junajted, sve ide ka tome da će Crveni đavoli da otvore sef i tresnu novac na sto, sumu kojoj ni Dortmund neće moći da kaže ne. U principu, Nemci bi mogli to da učine, jer Sančo ima ugovor do juna 2022. godine, ali nezadovoljan, a skup igrač u timu nikom nije od koristi.

Dortmund je odredio cenu od 130.000.000 evra kao onu ispod koje neće ići, ispod koje niko neće moći da odvede Sanča, ali istovremeno čini sve da odobrovolji fudbalera da, ipak, ostane i posle toga na Signal Iduna areni.

Kako piše danas Bild, Dortmund je počeo pregovore sa Sančom i ponudio mu je novi ugovor po kojem bi zarađivao 10.000.000 evra godišnje. Time bi Džejdon postao, uz Marka Rojsa, najplaćeniji fudbaler kluba. To je jedina šansa kako bi crno-žuti uspeli da odbiju ponude ostalih klubova, da i engleski fudbaler poželi da ostane.

U ovoj prekinutoj sezoni Sančo je na 35 utakmica za Dortmund postigao 16 golova, dok je za 17 asistirao. Engleski fudbaler ima samo 20 godina i očekuje se da vremenom njegova cena samo raste.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×