{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Senegalac Ibrahima Vađi je rigorozno kažnjen, jer se pravdao da je greškom supruge popio tabletice"
no_image.png

Detaljne najave novih sezona u prvoj i drugoj norveškoj ligi mogli ste da čitate na stranicama našeg portala, a danas je na programu pregršt mečeva u Elitserijenu. Bojan Zajić, nekadašnji vezista Partizana, trenutno pomoćni trener u drugoligašu Sandnesu, prognozirao je 14. kolo za TIP Novosti. 

STREMSGODSET – STABEK 1.
"Stremsgodset igra mnogo bolje od kada je, pre dva kola, promenio trenera. Debitovao je porazom, ali je na poslednjoj utakmici bio odličan u remiju sa Sarpsborgom – 2:2. Evidentan je napredak novog šefa, koji sada, kada je podigao ekipu, može da računa i na podršku sa tribina."

VIKING – HAVESUND 1.
"Fiksirao bih keca i na pobedu Vikinga. Domaćin igra promenljivo, ali bi trebalo da je bolji od Havesunda, čiji napadač je uzimao nedozvoljena sredstva i sada odlukom saveza ne može da pomogne ekipi. Senegalac Ibrahima Vađi je rigorozno kažnjen, jer se pravdao da je greškom supruge popio tabletice za doping."

Od – Molde 1X.
"U derbiju kola trijumfu bi trebalo da je bliži Od, jer je Molde u dosadašnjem delu prvenstva retko osvajao bodove na strani, a u prošlom kolu, kada se odlučivao pobednik, nije uspeo da realizuje udarac sa bele tačke."

Volerenga – Bodo GG&3+
"Volerenga igra napadački, kao i rival Bodo. Ovaj duel bi trebalo da se završi sa najmanje tri gola i sa obe strane bar jednim hicem u metu."

Svi tipovi Bojana Zajića:
STREMSGODSET – STABEK 1
Bran – Mjondalen 1
Kristijansund – Lilestrom GG
Od – Molde 1X
Tromso – Sarpsborg X2
Volerenga – Bodo GG&3+
VIKING – HAVESUND 1

NORVEŠKA 1 - TIMOVI

NORVEŠKA 1 - 14. kolo:

Četvrtak

Ranhajm - Rozenborg 2:3 (1:1)

Petak

 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×