{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dobar ulov: Fjorentina završava Brazilca Pedra za 15.000.000 evra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Igrač je spreman da odleti na medicinske preglede
Dobar ulov: Fjorentina završava Brazilca Pedra za 15.000.000 evra

Brazilski napadač Pedro nastaviće karijeru u Fjorentini! Brojni italijanski mediji to tvrde, uključujući i Skaj Italiju, a oni ističu i da je ovom mladom napadaču već aranžiran let za Italiju.

Viola će za njegove usluge platiti oko 14.000.000 - 15.000.000 evra Fluminenseu, a pored toga brazilski klub će dobiti i petinu, odnosno 20% od naredne prodaje.

U toku su poslednji sati na transfer-tržištu, ujedno i poslednje šanse za klubove da zadovolje želje trenera. Takav je slučaj i sa Fjorentinom koja je obezbedila špica Vićencu Monteli. Pedro će biti taj, napadač rođen 1997. godine.

Ideja Fjorentine je da igrač stigne što pre avionom, možda i danas, kako bi sutra obavio sve i potpisao ugovor.

Pedro Giljerme je dao 19 golova na 40 utakmica za Fluminense prošle sezone i predviđaju mu veliku budućnost. Odličan je dribler i ima opasan osećaj za gol, smatraju ga jednim od najsmrtonosnijih napadača u brazilskog ligi.

Pedro je proveo sedam meseci van terena, ali se u aprilu vratio i očigledno je pokazao dovoljno dobre igre koje su ga dovele do (praga) Serije A.

Da se radi o odličnom igraču svedoči i činjenica da ga je želeo Mančester Junajted, bio je opasno zagrizao, ali je na kraju odustao, a Pedro će umesto u Engleskoj karijeru graditi u - Fjorentini.

 

Najnovije vesti


×