{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Italijani ponovo u napadu na srpskog štopera
Direktor Peruđe došao u Beograd po Rajkovića

Potpuni presing zaigrala je Peruđa na Slobodana Rajkovića. Član italijanske Serije B očajnički traži pojačanje na poziciji štopera i krenula je u novi napad na srpskog defanzivca, koji već neko vreme trenira sa Partizanom i navijači crno-belih se nadaju da će u januaru i potpisati ugovor.

Ali, Rajković nikada nije krio da mu je prva želja da se vrati u Italiji, pa sada postoji opasnost po Partizan da se to i dogodi. Kako piše lokalni portal iz Peruđe, sportski direktor kluba Roberto Goreti doputovao je u Beograd, da pokuša da ubedi Rajkovića da potpiše za taj klub.

Dve strane su pregovarale i letos, ali se nisu dogovorile. Navodno, tada srpski fudbaler nije bio zadovoljan ponudom.
Istina je da me zvala Peruđa, ali se nismo dogovorili“, potvrdio je Rajković pre nekoliko dana u razgovoru za italijanske medije.

Na dovođenju nekadašnjeg srpskog reprezentativca insistira i trener Peruđe Masimo Odo, koji nije zadovoljan igrama defanzivaca koje ima na raspolaganju, a uz to neki su i ispali iz tima zbog povreda mišića. Ekipa je na osmom mestu tabele i ako nastavi sa partijama kao do sada, neće imati velike šanse da se bori za plasman u elitu.

Slobodan Rajković je trebalo letos da postane član Partizana, ali je ceo transfer zakasnio, jer je sve ugovoreno kada je prelazni rok već završen, a pravo na bonus igrača crno-beli potrošili dovođenjem Lazara Markovića. Od tada, kršni defanzivac je trenirao najpre individualno u Zemunelu, da bi od pre desetak dana počeo da vežba i sa prvim timom Parnog valjka, što je mnogima bio znak da će Rajković na zimu potpisati ugovor sa Partizanom. Ali, Italijani pokušavaju da pokvare posao...

Najnovije vesti


×