{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dinamo vrlo zainteresovan za Vladimira Ivića

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Otkriva Aleksnadar Uvarov
Dinamo vrlo zainteresovan za Vladimira Ivića
Vladimir Ivić

Marko Nikolić je na meti Lokomotive, a sudeći prema rečima Aleksandra Uvarov, nekada reprezentativnog golmana Rusije, u Moskvi bi mogao da mu se pridruži i Vladimir Ivić, šef stručnog štaba Makabija iz Tel Aviva. Uvarov, koji je po završetku igračke karijere ostao da živi u Rišon Lecionu, četvrtom na listi najvećih gradova Izraela, tvrdi da je tu informaciju dobio kada je nedavno bio u Moskvi.

Samog Ivića se Uvarov dotakao baš dok je pričao o radu srpskog stručnjaka na klupi Makabija iz Tel Aviva, istovremeno i bivšeg kluba ruskog golmana.
Razlika u odnosu na imenjaka iz Haife nije velika kao prethodnih sezona, ali je tim na pravom putu i siguran sam da neće da ispusti prednost. Trener Vlada Ivić ima tek 42 godine, ali je već stekao reputaciju zbog toga što ume da pronađe zajednički jezik sa igračima. Pride, nedavno kad sam bio u Moskvi, čuo sam da je Dinamo veoma zainteresovan za njega”, kaže Uvarov, koji je dodao i da se već pomenuta Lokomotiva raspitivala i za Erana Zahavija, koga dobro znamo zbog golova u dresu Guangdžou R&F-a u vreme dok je Dragan Stojković sedeo na klupi kineskog kluba s tim da izraelski napadač ne bi u Rusiju.

Naravno, ovo o Makabiju na putu ka tituli još je neizvesno. Jer neizvesno je i da li će se prvenstva širom Evrope uopšte igrati do leta.
Priča se o sredini aprila kao o terminu nastavka, ali ne bih se iznenadio ako se uopšte nastavilo”.

Jasno, korona virus je razlog.
Ne izlazi se iz kuća osim do prodavnica i apoteka. Restorani i kafiću su zatvoreni. Aerodrom još funkcioniše, ali uglavnom za čarter letoge. Isprva su ljudi išli u šetnje, roštiljali, ali posle je policija intervenisala. Sada se za kršenje izolacije izriču kazne. Između 770 i 1.300 evra. Ko je inficiran virusom, a nije u samoizilaciji rizikuje zatvorsku kaznu do sedam godina”, svedoči Uvarov.

Svuda isto…

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×