{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Iskusni napadač je bez kluba trenutno
Đilardino opet kod Berluskonija i Galijanija?

Trinaest godina posle transfera u kojem su ga platili 25.000.000 evra kao najveće pojačanje te sezone, Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani razmišljaju da opet dovedu Alberta Đilardina. Ovoga puta uz mnogo manje pompe, bez velikog novca i na mnogo manjem nivou...

Legendarni tandem iz Milana se sprema da kupi trećeligaša Moncu o čemu ste verovatno već čitali. Pre godinu i kusur dana su otišli iz fudbala prodajom Milana u kojem su vedrili i oblačili preko tri decenije i ispisali najslavnije stranice u istoriji Rosonera. Iako su već ljudi u poznim godinama, fudbal im nedostaje i spremni su na avanturu sa Moncom. Berluskoni živi tri kilometra od Moncinog stadiona, a Galijani je rođen u ovom gradu i pre Milana je radio u ovom klubu. Sada razmišljaju da kupe 70 odsto klupskih akcija i povedu Moncu ka Seriji A gde nikada nije bila u sto i kusur godina dugoj klupskoj istoriji.

Čim se vest pročula u javnosti, gomila slobodnih igrača, agenata i fudbalskih radnika je počela da zove Galijanija i nudi mu svoje usloge. Među ponuđenima je i Alberto Đilardino koji je slobodan igrač od isteka ugovora sa drugoligašem Specijom.

(FOTO: Action images)

Najnovije vesti


×