{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zato je legenda Udinezea
no_image.png

Bilo je boljih igrača, ali teško da bi vam to neko priznao u Udinama. Jer ako tamo pitate ko je največi svi će vam reći – Antonio Di Natale. Imaju 446 utakmica i 227 golova kao argument, a imaju i ovu poslednju izjavu legendarnog asa. U izjavi za Korijere delo Sport Di Natale je naime otkrio zašto je posle sjajnih rola u dresu Zebri svojevremeno odbrio transfer u Juventus.
Osećao sam se dobro u Udinama. I porodica i ja. DA sam prihvatio ponudu Juventusa jasno je da bi mi se život promenio. Ali ne znam da li na bolje ili na gore. Možda bih postigao 300 golova, ali zar ne bi trebalo da razmišljaš i o sreći? Biti srećan dok igraš je prvi koncept koji želim da prenesem svojoj deci”, kaže Di Natale.

Zato ga Friuli obožava. Koliko i rimski Olimpiko Frančeska Totija. Ali nemaju sve priče srećan kraj, pa je tako Princ Rima nedavno otkrio da neće ući u kancelarije Rome dok je Džejms Palota na mestu predsednika.
Čitao sam da kad prati sina U Trigoriju ostane ispred i čega ga u kolima. To je skandal! Kolosalna sramota. Toti je pisao istoriju Rome. Toti jeste Roma. Trebalo bi da mu naprave statuu u trening centru”, kategorički će Di Natale.

Legende se prepoznaju, to je prosto tako.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×