{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Provera protiv Zenita zakazana na Red Bul Areni
Deset meseci posle ulaska u Ligu šampiona: Zvezda ponovo u Salcburgu

Na pomen Salcburga navijačima Crvene zvezde se razvuče osmeh na lice. U Mocartovom gradu klub sa Marakane je ostvario najveći uspeh u novijoj istoriji i posle šokantnog remija protoiv domaćeg Red Bula (2:2) plasirao se u Ligu šampiona.

Deset meseci posle meča koji je izazvao erupciju sreće i zadovoljstva Crvena zvezda će ponovo posetiti Salcburg. I ponovo igrati na istom mestu – na Red Bul Areni. Najajaču proveru tokom priprema u Austriji tim Vladana Milojevića imaće 29.juna protiv ruskog šampiona Zenita, a kao grad domaći izabran je baš Salcburg.

Crveno-beli će pripreme odrađivati u 100 kilometara udaljenom Vindišgarstenu, ali će 29. juna doputovati u Salcburg. Nema sumnje da će duel sa ekipkm čiji član je i dalje Branislav Ivanović izazvati veliku pažnju srpske dijaspore. I da se očekuje da će crveno-beli imati podršku nekoliko hiljada srpskih državljana na privremenom radu u Austriji, pa i Švajcarskoj i Nemačkoj.

Pored Zenita crveno-beli će odmeriti snage sa kiparskim vicešampionom Apolonom, a rival će im biti i jedan austrijski niželigaš. Crveno-beli će u Austriji odigrati pet prijateljskih mečeva.

Najnovije vesti


×