{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Rastu šanse za povratak Lamparda na Stamford Bridž
Derbi već prima prijave za novog trenera
Frenk Lampard

Veliki broj kandidata kontaktirao je proteklih dana Derbi Kaunti s namerom da se raspitaju oko mogućnosti preuzimanja trenerske funkcije na Prajd Parku, ali je svima saopšteno da klub ima trenera i da je mesto zauzeto.

Derbi kategorički odbija da se upusti u bilo kakvu diskusiju sa potencijalnim novim menadžerima i njihovim zastupnicima, kako ne bi podrio svoj trenutni odnos sa Frenkom Lampardom, sa kojim pregovaraju i oko produženja ugovora. Vlasnik Ovnova Mel Moris juče je izjavio da svi u klubu žele da Lampard ostane dugoročno na klupi ovog tima, kao i da Derbi ima velike planove sa njim na čelu.

Međutim, očekuje se i da Čelsi uskoro zvanično ponudi posao Lampardu i funkciju koja je upražnjena odlaskom Mauricija Sarija u Juventus. Za sada klubovi nisu imali nikakav kontakt.

Čelsijev najbolji strelac svih vremena je trenutno na odmoru, ali je u stalnom kontaktu sa svojim zastupnicima koji pažljivo prate razvoj događaja i na Prajd Parku i na Stamford Bridžu. Obostrana želja definitivno postoji, a sigurno da Plavci nemaju bolju opciju od svog nekadašnjeg majstora.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×