{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mali broj golova trebalo bi da bude sigurica
Derbi Serije B: Inzagi na Oda

Prvo kolo posle reprezentativne pauze donosi nam vrlo zanimljiv derbi meč u okviru 8. kola italijanske Serije B. Lider Benevento ugostiće Peruđu. Oba tima kandidati su za najviši plasman, samim tim borbu za povratak u Seriju A.

Benevento je u eliti igrao samo jednom (sezona 2017/2018), dok je Peruđa nekada bila stabilan član Serije A, ali je 2010. skliznula u Seriju D i dosta joj vremena trebalo da se finansijski oporavi. Oba tima trenutno imaju respektabilan igrački kadar i pravo da se nadaju plasmanu u viši rang. Takođe, ovom meču posebnu notu daje i činjenica da na klupama dva tima sede nekada veliki asovi – Filipo Inzagi (Peruđa) i Masimo Odo (Benevento).

Beneventu ide blaga uloga favorita. Veštice ne samo da igraju pred svojom publikom, na njihovoj strani je i samopouzdanje, jer još nisu doživele poraz u novoj sezoni. S druge strane, Peruđa je na strani samo jednom slavila, a od Empolija je doživela vrlo ubedljiv poraz – 0:3.

Mali broj golova trebalo bi da bude sigurica. Benevento tako igra. Na šest od sedam njihovih utakmica došlo je 0-2. Ali kao kontrateza tu je tradicija – na tri prethodna međusobna okršaja palo je dosta golova: Benevento je slavio dva puta (4:2 i 2:1), Peruđa jednom (4:0).

ITALIJA 2 - 8. KOLO:

Subota

Nedelja

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

 

 

Najnovije vesti


×