{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Demanti iz Mančestera: Prestanite sa besmiclicama o Gvardiolinom dolasku u Juve

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 11
“Priča je potpuno bez osnova”, komentariše jedan od članova Sitijevog Upravnog odbora
Demanti iz Mančestera: Prestanite sa besmiclicama o Gvardiolinom dolasku u Juve
Pep Gvardiola

Gazeta delo Sport je to lepo opisala naslovom “Gvardiolin duh”. Jer nije nimalo logično da svaki novi demanti iz Torina za posledicu dobije samo još glasnije priče o dolasku Pepa Gvardiole na mesto Juventusovog šefa struke. Poslednja je došla iz redakcije novinske agencije AGI, koja je čak objavila i da će Gvardiola potpisati četvorogodišnji ugovor vredam 24.000.000 evra po sezoni, te da će ugovor biti potpisan 4. juna, a zvanična promocija 14. istog meseca.

U Mančesteru su shvatili da sa ovim mora da se prestane. Mikrofon je u rukama Alberta Galasija, člana Sitijevog Upravnog odbora, koji kaže da ne razume “ovoliku količinu besmilica”.
Pep je naš trener i želi da ostane sa nama. Ni on ne može da razume kako ga niko ne sluša. U celoj ovoj priči nema ničeg istinitog”, decidiran je Galasi u izjavi za italijanski Skaj Sport.

Potanko objašnjava.
Prvo, ozbiljan klub bi u ovakvim situacijama morao da kontaktira drugi klub, pa je nezamislivo da je Siti nesvestan Gvardiole navodne prezentacije u roku od samo nekoliko dana. Nema nikakvog osnova u celoj ovoj priči. I ne razumemo zašto bismo po ‘milioniti’ put morali da intervenišemo i kažemo da Gvardiola ne želi da ide iz Mančester Sitija, kad to pitanje uopšte ne postoji”, nastavlja Galasi.

Priznaje ipak da se sastao sa Juventusovim direktorom Pavelom Nedvedom, ali samo na prijateljskom sastanku, jer se poznaju već dugo godina.
Nema potrebe da mi branimo tako veliki klub kakav je Juventusu. Samo smo se saglasili da je ovo postalo smešno. Žao mi je Juventusovih navijača, ali moraće da nađu nekog drugog trenera”.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×