{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Radiće sa igračima od 15 do 19 godina
Dejan Stanković se vraća u Inter!

Jedan od najznačajnijih igrača u istoriji našeg fudbala Dejan Stanković uskoro bi mogao da se vrati u Inter, piše u današnjem izdanju Korijera delo sport. Čovek koji je u plavo-crnom dresu osvojio Tripletu 2010. godine, poslednjih godina radio je u UEFA, kao deo tima novog predsednika Aleksandra Čeferina. Možda je došlo vreme za lepši i zadržajniji posao.

Bivši kapiten Crvene zvezde i igrač koji je pisao istoriju Intera trebalo bi da dobije funkciju u omladinskoj školi Intera. On bi trebalo da radi sa najtalentovanijim dečacima u uzrastu od 15 do 19 godina, i priprema ih za prvi tim.

Korijera takođe navodi da bi Stanković vrlo brzo mogao da se vrati na Meacu, odosno da će početi da radi u narednih par sedmica. Ostalo je samo da mu se tačno izdefiniše uloga, ali prema svim raspoloživim informacijama Stanković će usko sarađivati sa naslednicima, Filipom (2002. godište) i Aleksandrom (2005. godište). Obojica su članovi mlađih kategorija Intera i predviđa im se lepa karijera.

Stankovića u crno-plavom delu Milana obožavaju. Ostavio je veliki trag u Interu, osvojio silne trofeje. Često je i danas prisutan na tribinama Meca, tako da  je odlično upoznat sa dešavanjima u Interu, čiji je bio ambasador i jedan od sekretara.

Posle završetka igračke karijere Dejan Stanković se oprobao i kao trener. Bio je pomoćnik Andree Stramačonija u Udinezu. Međutim, brzo se „prešaltovao“ na funkcionersku karijeru. Poslednje dve godine radi u UEFA, ali izgleda da će kravatu i sako ponovo zameniti trenerkom.

Bio je svojevremeno ozbiljan kandidat za novog predsednika FSS. Čak je obilazio regione, ali je brzo odustao.

Najnovije vesti


×