{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dejan Stanković doveo još jednog Italijana u stručni štab, biće zadužen za analitiku

Komentari: 29
Vićenco Saso ima iskustva iz Intera i Toronta
Dejan Stanković doveo još jednog Italijana u stručni štab, biće zadužen za analitiku

Pitanje je da li će biti pojačanja u igračkom kadru do kraja prelaznok roka, ali je novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković ojačao stručni štab uoči druge faze priprema u Beleku. Posle  Federika Panoćinija, zaduženog za fizičku pripremu, u stručni štab srpskog šampiona kooptiran je još jedan Italijan, verovatno po želji Dejana Stankovića.

Na zvaničnom sajtu crveno-belih obelodanjeno je da će jedan od saradnika legendarnog asa biti Vićenco Saso, Italijan rođen 1968. godine. On će u Zvezdinom stručnom štabu zameniti Nemanju Milinčića, stručnjaka koji je u vreme šefovavanja Vladana Milojevića bio zadužen za analitiku.

Dakle, Vićenco Saso će biti zadužen da analizira Zvezdine rivale i na taj način pomogne Dejanu Stankoviću.

Pre Crvene zvezde Vićenco Saso je radio u akedemiji Toronta, a njegove kvalitete Zvezdin šef stručnog štaba upoznao je u Milanu. Novi član stručnog štaba radio je kao pomoćnik Andree Stramačonija u mladom timu Intera, sa kojim su osvojili Ligu šampiona.

Inače, Crvenu zvezdu je dočekalo sunačno vreme u Beleku. Prvi trening zakazan je za danas popodne na terenima sportskog centra Regnum.

Prvi meč na programu je 26. januara protiv Arke.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)

Najnovije vesti


×