{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Možda Marin nije želeo pošto je nad njim bio faul"...
Degenek: Ne znam zašto je Tomane šutirao penal...

Miloš Degenek bio je večeras bolji deo štoperskog para Crvene zvezde. Naravno, kada se meč završi kako se završio ovaj u Pireju, to je malo važno. Crveno-beli su okončali takmičenje u Evropi za ovu sezonu...
"Tri ili četiri minuta delilo nas je od snova. Ovoga puta Bog nas nije pogledao. Gledao nas je više puta prošle i ove sezone. Večeras nije... Svaka čast Olimpijakosu. Mi smo imali naš penal koji nismo iskoristili i to je ta razlika", kazao je Degenek posle utakmice. 

Problem je vruće glave teško detektovati...
"Mislim da nemamo taj killer instinct koji ekipe moraju da imaju. Biće bolje, nadam se. Okrećemo prvenstvu, da izborimo Ligu šampiona naredne godine. Što se tiče penala, ne znam zašto je Tomane šutirao. Marin verovatno nije želeo zbog toga što je nad njim naparvljen faul".

Žander?
"Nije on kriv, svi smo krivi. Nismo dali gol. Lakše je kada primiš golove u prvom poluvremenu, nego ovako. Svima nam je žao, ljudima u Srbiji verovatno još više. Izvinjavam se svima. Bodrite nas, a mi ćemo da ginemo i da osvojimo duplu krunu", završio je Degenek.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×