{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U sudijskoj nadoknadi kod odlučujućeg gola 'častio' je Ergotelis, zašto ne bi i Janjinu?
"Deda" čašćava u Grčkoj

U moru kvalifikacionih utakmica za Evropsko prvenstvo 2020. godine vredi pri sastavljanju tiketa obratiti pažnju i na drugu grčku ligu.

Predstojeće kolo je za TIP Novosti prognozirao vezista Apolona Marko Blažić.
"Golom sa obe strane meč bi mogli da okončaju Drama i Panahaiki. Domaćin igra promenljivo, ali verujem da pred svojim navijačima može da zatrese mrežu rivala kome se u dosadašnjem delu prvenstva ofanzivna taktika i te kako isplatila. Ergotelis je slabo otvorio sezonu, ali ima mlad i prespektivan tim. Kako prvenstvo bude odmicalo, očekujem da budu znatno bolji. U prošlom kolu savladali su Kerkiru, sada su bodovima znatno bliži od Karaiskakisa."

Ostali?
"Janjina je četvrta, ali realno, pripada grupi timova koji mogu da odlučuju o tituli. Kec je fiks kola, ali mislim da neću da pogrešim ako zbog zanemarljive kvote ovaj par pojačam prelazom, 1-1. Uprava Apolona je zbog nedostatka novca bila prinuđena da angažuje defanzivca koji je 'zagazio' u petu deceniju. 'Deda' je sklon greškama, u sudijskoj nadoknadi kod odlučujućeg gola 'častio' je Ergotelis, zašto ne bi i Janjinu? Finansijski problemi 'koče' i Kerkiru. Savez ih je kaznio sa tri boda, a nova potraživanja i najave odlazaka igrača, mogli bi dodatno da pokvare atmosferu pred okršaj sa Hanjom."

GRČKA 2 - 5. KOLO:

Petak

Nedelja

Ponedeljak


Foto: Shutterstock

 

Najnovije vesti


×