{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

De Jongov agent otkrio detalje: Generalni direktor Barselone plakao kada je Frenki potpisao

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Pep Segura emotivno doživeo pregovore oko angažovanja talentovanog veziste
De Jongov agent otkrio detalje: Generalni direktor Barselone plakao kada je Frenki potpisao

Misija dovođenja supertalentovanog veziste Ajaksa u uvodnim mesecima 2019. godine pretvorila se u pravu sapunicu. Mnogi evropskio giganti želeli su jednu od najvećih nada evropskog fudbala, a onda je usledio potpis za Barselonu, na veliko zadovoljstvo Katalonaca, a pre svih sada već bivšeg direktora Pepa Segure.

Jedan od agenata igrača, Hasan Džetinkaja, otkrio je u razgovoru sa švedski Aftonbladet da je čelnik katalonskog kluba vrlo emotivno proživeo čitave pregovore.
"
Pregovori su bili izuzetno teški, Mančester Siti i Juventus su uradili gotovo sve kako bi dobili Frenkija. Ali, Barselona je uvek bila njegov prvi izbor. Barseloninim direktorima je toliko laknulo nakon potpisa da je tadašnji generalni direktor Pep Segura počeo da plače čim su potpisani papiri. Imali su veliki pritisak da zaključe posao. Bilo je zagrljaja i šampanjca, a onda smo otišli u restoran na koji nas je zvala Barselona. Pili smo najbolje vino u Španiji, jeli fantastični odrezak, svi su se smejali i bili srećni", poručio Džetinkaja.

De Jong je u Barselonu stigao za obeštećenje od 75.000.000 evra i potpisao ugovor do leta 2024. godine.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×