{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

De Brujne: Čekam da vidim šta će biti sa žalbom, mnogo je dve godine bez Lige šampiona

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Izgleda da se Belgijanac sprema da podigne sidro
no_image.png

Mančester Siti neće igrati dve godine u Evropi zato što je prekršio Finansijski fer plej, a ispada da će od žalbe koju su Građani podneli na ovu odluku zavisiti i budućnost Kevina de Brujnea.

On je dao izjave sa kojima je nedvosmisleno to potvrdio, te deluje da ako kazna bude bila smanjena na jednu sezonu, da postoji šansa da ostane.
"Kada sve bude jasno, sagledaću situaciju. Dve godine bez Lige šampiona - to je mnogo. U slučaju da suspenzija bude godinu, tada bih video šta ću da radim", rekao je Belgijanac.

De Brujne bi mogao žestoko po džepu da oseti izostajanje iz Lige šampiona u naredne dve godine. Na bankovnom računu bilo bi mu 3.000.000 evra manje nego što je očekivao.

Belgijanac po ugovoru sa Mančester sitijem ima bonuse da za svaku sezonu u kojoj se klub kvalifikuje u Ligu šampiona, on dobije dodatno 1.500.000 evra. Dve sezone bez elite – dve sezone bez bonusa. U startu tri miliona manje.
"Sada smo prinuđeni da čekamo. Ljudi iz kluba su nam rekli da spremaju žalbu i da su 100 odsto sigurni da su u pravu. Zato čekam da vidim šta će se dogoditi. Verujem klubu", rekao je De Brujne.

Pep Gvardiola je rekao da će ostati u klubu, ali ne deluje da će to previše uticati na De Brujnea.
"Rekao je da želi da odradi ugovor do kraja, to znači i narednu sezonu. Videćemo, ali moja odluka nije vezana isključivo za to šta će uraditi Gvardiola", kazao je De Brujne.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×