{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Ne bih da ulazim u taktičke detalje, to je posao selektora“, dodaje sportski direktor FSS
no_image.png
Darko Kovačević i Mladen Krstajić

Nacija je nezadovoljna, nisu sigurno srećni ni na Terazijama, ali smatraju da ništa neće dobiti ako budu sekli preko kolena. Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević zato uoči današnje vanredne konferencije vrhuške te organizacije u Staroj Pazovi najavljuje ostanak Mladena Krstajića na klupi reprezentacije.

Analiza će biti, tek posle sutrašnjeg meča sa Litvanijom. Ali čini se da ih neće ispratiti i radikalni rezovi.
Analiziraćemo obe utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim saradnicima radi fenomenalno i ima našu podršku“, kaže Kovačević za Sportski žurnal mada nam ostaje nejasno kojim je to tačno segmentom tako oduševljen.

Posebno zato što o krahu ideje sa 3-5-2 formacijom ne želi previše da priča.
Ne bih da ulazim u taktičke detalje. To je posao selektora. Ne znam da li bi bilo bolje da smo igrali u sistemu 4-4-2, ovom 3-5-2 ili ranijem 4-2-3-1. Jednostavno, imali smo želju da napravimo dobar rezultat, međutim, desilo se da smo lako primali golove i da nismo uspeli da se oporavimo od šokova“, sumira utiske Kovačević za Žurnal.

Odbor za hitna pitanja danas zaseda u Staroj Pazovi. Konferencija za novinare je u 13.30. Smena se ne očekuje. Bar ne pre utakmice sa Litvanijom.

 

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×