{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Antonio Konte želi po svaku cenu nekadašnjeg ljubimca iz Londona
Danilo je preskup, dajte Mozesa

Pitanje je trenutka kada ća Antonio Konte i zvanično biti promovisan u novog trenera Intera, pa Neroazuri žure da pripreme šefu što bolju startnu poziciju i obezbede mu što više pojačanja uoči starta priprema za novu sezonu.

Jedan od fudbalera koje je italijanski trener tražio ovog leta je i Nigerijac Viktor Mozes, krilni fudbaler Čelsija, trenutno na pozajmici u turskom Fenerbahčeu. Prema informacijama iz Italije, na Konteovoj šoping listi važno mesto zauzima ponovna saradnja sa Nigerijcem sa kojim je već sarađivao u Londonu.

Navodno, čitava operacija koštala bi oko 12.000.000 evra plus bonuse u zavisnosti od kvaliteta partija koje bi Mozes pružao. Takođe, presing na Nigerijca uslediće i nakon što je Inter odustao danas od dovođenja desnog beka Mančester Sitija Brazilca Danila koji bi ih koštao duplo više nego Mozes.

Nigerijac ima 28 godina, a ugovor sa Čelsijem važi mu do juna 2020. godine, ali i još 12 meseci pozajmice u Istanbulu pa će biti potrebno dosta nerava i upornosti da se Fenerbahče namoli da ga pusti u Inter. 

 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×