{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dan kada je Roho umalo dobio batine od Ibrahimovića: Rekao sam mu - šta je bilo nosati, umukni!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 13
"Znao sam da će me ubiti ako me stigne", prisetio se Argentinac
Dan kada je Roho umalo dobio batine od Ibrahimovića: Rekao sam mu - šta je bilo nosati, umukni!

Kada imate Zlatana Ibrahimovića u timu zabava je zagarantovana. Neretko Šveđanin harizmom i pobedničkim mentalitetom stvara timsku hemiju koja kasnije bude temelj za dobre rezultate. Ipak, kada iznervirate Ibru to vrlo lako može da vam se obije o glavu. U bukvalnom smislu. Najbolje je to osetio Markos Roho, koji se umalo potukao sa Zlatanom u periodu dok su bili saigrači u Mančester junajtedu.

U periodu između 2016. i 2018. godine Roho i Ibrahimović nastupali su za Junajted i udruženim snagama pomogli klubu da ostvari značajan uspeh. Tokom te dve sezone velikan sa Old traforda osvojio je trofeje u Ligi Evrope i Liga kupu, a uprkos timskoj hemiji koja je u to vreme bila na dobrom nivou, umalo nije došlo do tuče u svlačionici. U glavnim ulogama bili su upravo Argentinac i Šveđanin, a da nije bilo Žozea Murinja koji se u tom trenutku pojavio poput superheroja i sprečio incident - ko zna šta bi bilo. 

Prisetio se Markos Roho, koji je trenutno na pozajmici u Estudijantesu, situacije u kojoj je malo nedostajalo da dobije batine od sadašnjeg napadača Milana...
„Znao sam da je želeo da mu svaki put dodamo loptu. Međutim, jednom prilikom sam ga video kako traži loptu, ali nisam njemu dodao, već Polu Pogbi. Počeo je da viče na mene gestikulirajući rukama i govoreći mi mnogo toga na španskom i engleskom jeziku”, započeo je Argentinac priču.

Nije to čudna situacija, pošto Ibra ume da se naljuti na saigrače ukoliko pravovremeno ne dobije loptu. Ali odgovor Roha na to bio je pomalo iznenađujuć. Ili bar neočekivan za Šveđanina, koji nije navikao na to da neko ima hrabrosti da mu se suprotstavi.
„Rekao sam Ibrahimoviću: U čemu je tvoj problem nosati? Umukni!”

Svestan je bio defanzivac šta je izgovorio...
„Znao sam da će me 'ubiti' ukoliko me uhvati, tako da mi je jedino preostalo da se suočim sa njim”.

Meč se završio, ali rasprava nije. Nastavile su se prozivke i u svlačionici, a Roho je želeo da pokaže hrabrost do kraja. Pa, šta bude - bude.
„Kada je Ibra ušao u svlačionicu, rekao sam mu da začepi usta i da prestane da viče. Počeli smo da psujemo jedan drugog dok su nas saigrači posmatrali.”

A onda, kada je situacija bila na ivici toga da se pretvori u tuču, u svlačionicu je uleteo tadašnji trener Junajteda Žoze Murinjo. Stao je Portugalac između dvojice posvađanih saigrača, te posle nekog vremena uspeo da smiri situaciju.

Sreća pa se Murinjo pojavio... Da nije, ne bi Roho dobro prošao. Ipak Zlatan ima crni pojas u tekvondou.

FOTO: Reuters

 

Najnovije vesti


×