{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Hrvatski selektor je zadovoljan posle pobede nad Velšanima
Dalić: Bilo je teško gledati, a kamoli igrati
Zlatko Dalić

Hrvatski selektor Zlatko Dalić bio je pod utiskom utakmice u Osijeku i teško izborene pobede nad Velsom od 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali se u miks-zoni osvrnuo na zasluženu pobedu Kockastih.
"Velika tri boda i najvažnije je bilo osvojiti ih, nebitno na koji način. Bilo je zaista teško gledati, a kamoli igrati u ovakviom uslovima. Svaka čast svima na trudu, angažmanu, htenju. Hvala Osijeku, Slavoniji i navijačima koji su bili naš dvanaesti igrač", ocenio je Dalić.

Posle nešto komotnijeg vođstva od 2:0, Hrvati su dozvolili Velsu da se vrati i uvede ih u nervozu u poslednjih dvadesetak minuta.
"Primili smo taj gol iz jedne greške, onda se uvukla panika i nervoza u našu igru, ali smo imali i dve ili tri sjajne prilike da rešimo utakmicu. Međutim, neću da gledam šta i kako je bilo, samo ću da čestitam svima."

Ono što posebno upada u oči je gruba igra Hrvatske i čak pet žutih kartona.
"Nije bilo potrebe za nekim prekršajima iz kojih smo dobili javne opomene, ali šta je tu je. Idemo sada da se pripremimo za nastavak kvalifikacija. Čeka nas prijateljska s Tunisom, svi igrači će ići u Varaždin da odigraju tu utakmicu i onda na odmor. Hvala svima na ovih osam dana, jako dobro su radili i zaslužili su pobedu i odmor", zaključio je hrvatski selektor.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×