{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ako je za suditi po januarskom prelaznom roku teško da u Evropi postoji klub u kome nas više cene
no_image.png
"sve Sent Etjenove želje"

Kvalitetan štoper = made in Serbia! Barem ako pitate čelnike Sent Etjena, koji ovog leta kao da žele da obore svetski rekord po broju vesti u kojima se dovode u vezu sa srpskim fudbalerima. Manje-više smo vam o svima njima već i pisali, ali smo morali da sumiramo kad smo videli informaciju na uglednom Ekipu.

Pažljivo čitajte: posle dovođenja Volfzburgovog napadača Žorž-Kevina Ntepa Sent Etjenov prioritet u januarskom prelaznom roku jeste štoper, a u najužem krugu kandidata - trojica Srbina!

Prvi pik je Borusijin Neven Subotić, a više nego ozbiljne opcije su i Napolijev Nikola Maksimović, te Bešiktašev Duško Tošić. A tek da podsetimo, još na početku prelaznog roka pominjalo se da bi Sent Etjen mogao da iz Anderlehta dovede Uroša Spajića (da je bio malo jeftiniji), dok je dolazak Stefana Mitrovića iz Genta za 3.700.000 evra i ozvaničen samo da bi potom propao na lekarskim pregledima (inače je taj problem sa zglobom saniran).

Dakle, čak petorica srpskih štopera na radaru Sent Etjena. Koliko nam je poznato, svi imaju različite menadžere, dakle nije reč o nekakvim kombinacijama.

Ako je za suditi po januarskom prelaznom roku teško da u Evropi postoji klub u kome nas više cene.

(FOTO: Action Images/Star Sport)

Najnovije vesti


×