{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Da nije neko video kapitena Lokomotive? Čelnici kluba ne znaju gde je

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Igor Denisov u zemlju propao za upravu Mašinovođa
Da nije neko video kapitena Lokomotive? Čelnici kluba ne znaju gde je

Vozi Lokomotiva ka Ligi šampiona, ali u njoj nema kapitena ekipe. Igor Denisov je bukvalno u zemlju propao za čelnike moskovskog kluba. Od kraja aprila nekadašnjem ruskom reprezentativcu se gubi svaki trag, telefoni su isključeni, te niti trener, niti uprava kluba nemaju pojma gde se nalazi.

Posle pobede Lokomotive nad Rubinom (4:0) najzad je došlo na red i pitanje treneru Juriju Seminu gde mu je kapiten, koji je propustio poslednjih nekoliko utakmica. Šef struke Mašinovođa je probao da izvrda, a na kraju je prebacio pitanje u lopticu čelnika kluba.
Denisov je na spisku bolesnih igrača. Sve ostalo pitajte generalnog direktora“, rekao je Semin.

A, direktor Lokomotive Vasilij Kiknadze „kapitulirao“ je pred novinarima. Priznao je da nema preciznu informaciju gde je kapiten ekipe.
Nemam nikakvih novosti kada je Denisov u pitanju. Poslednja informacija koju imam je da je bolestan i da se nalazi u Sankt Peterburgu. Kolege ne mogu da dođu do njega, telefon mu je isključen. To je sve što mogu da kažem. Kada budem dobio neku novu informaciju, obavestiću vas“, poručio je Kiknadze.

Kako smatraju ruski mediji, Igor Denisov će na kraju sezone napustiti klub, samo je pitanje da li će i završiti karijeru. Prošle sezone je igrao perfektno i bio je ključni igrač sredine terena za Lokomotivu, koju je odveo do titule. Međutim, zbog davnašnjeg sukoba sa selektorom Rusije Stanislavom Čerčesovim, nije dobio poziv da nastupi na Mundijalu u Rusiji i to ga je slomilo.

Ove sezone Denisov nije igrao na nivou iz prošle, a zbog njega su bili i narušeni odnosi u svlačionici ekipe. U aprilu je dobio upalu angine, zbog koje nije mogao da igra i to je poslednje što su u klubu čuli od njega – da ide da se leči.

Ono što budi sumnju je mesto u kojem se Igor, navodno, leči – rodni Sankt Peterburg. Još prošle godine kružila je informacija da bi Igor mogao da se vrati u matični Zenit. Nije isključeno da ovog leta „izboksuje“ transfer u redove novog šampiona, čiji je dres nosio od 2002. do 2013. godine.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×