{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Odlužio je svoje, ali neće lako naći klub
CSKA ne želi Mamajeva

Bez obzira što će biti slobodan čovek, jer mu ističe zatvorska kazna, Pavel Mamajev se neće tako lako vratiti u vrhunski fudbal. Krasnodar, klub za koji je igrao pre nego što je završio iza rešetaka, ga ne želi, a neće ga ni CSKA, sa kojim su ga povezali pojedini ruski mediji prethodnih dana.

Generalni direktor Armejaca Roman Babajev je demantovao tu mogućnost, izjavivši da ih više razloga Mamajev nema budućnost u tom klubu.
Njegova prošlost nije tako blistava, ali makar je odslužio svoje. Ipak, mi nemamo nameru da ga zovemo u naše redove čak i ako ga se Krasnodar i zvanično odrekne. S druge strani, ni trener Gončarenko ne misli da bi Pavel mogao da pomogne ekipi, da nije igrač na tom nivou“, ocenio je Babajev.

Pavel Mamajev i fudbaler Zenita Aleksandar Kokorin, obojica tada ruski reprezentativci, osuđeni su prošle jeseni na zatvorske kazne zbog dve tuče koje su izazvali u pijanom stanju u centru Moskve. I tom prilikom su povredili trojicu starijih muškaraca, od kojih je jedan ugledni biznismen sa istoka Rusije.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×