{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Razlog - izuzetno visoka zagađenost vazduha
Crveni alarm u Južnoj Koreji

Idemo u Južnu Koreju!

A tamo - dobro poznato lice. Dejan Damjanović. Iskusni napadač, koji je nastupao za beogradski Sinđelić, Železnik, Bežaniju, Srem, Al Ahli, Inčon, Seul (u dva navrata), Đengsu, Peking Guan, sada brani boje prvoligaša Suvona iz Južne Koreje. Dakle, čovek sa mnogo iskustva, pogotovo iz azijskog fudbala, što može da bude mnogo korisno za tikete.
"U Južnoj Koreji na snazi je crveni alarm zbog izuzetno visoke zagađenosti vazduha. Apel stanovništvu je da se što manje izlazi na ulice i da se nose maske. Iako je alarmantna situacija, Fudbalski savez ne razmišlja da odloži utakmice jer nema slobodnih termina zbog Azijske lige šampiona. Zato me ne bi čudilo da bude i nekih iznenađenja", počinje priču Damjanović za TIP Novosti. 

A šta staviti na tikete?
"U našim duelima sa Đonbukom po pravilu pada mnogo golova. Obe ekipe igraju ofanzivan fudbal sa dva ili tri špica. Znači, za nas crveni alarm ne važi. Seul je prošle sezone podbacio, sada imaju mlad i dobar tim, startovali su pobedom, očekujem da tako i nastave. Igraju oprezno, a oba gola su postigli iz prekida. Klub iz predgrađa Seula Seongam teško može da im se adekvatno suprotstavi. Ulsan je pre nekoliko dana igrao u Melburnu i pobedio, a igrači su umorni od putovanja u Australiju. Ipak, imaju dugačku klupu pa im dajem prednost na gostovanju Gangvonu", podvukao je Damjanović

JUŽNA KOREJA 1 - DRUGO KOLO:

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

 

 

FotoShutterstock

Najnovije vesti


×