{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Crvena zvezda ima novog napadača - potpisao Milovanović

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 30
Ali biće prvo pozajmljen Grafičaru gde će biti na kaljenju
Crvena zvezda ima novog napadača - potpisao Milovanović

Dočekali su navijači Radživa van la Paru raširenih ruku poslednjih sati prelaznog roka, ali još jedan transfer je prošao ispod radara. Ako je verovati španskim medijima, mladi i talentovani napadač Uroš Milovanović potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom. To javlja lokalni sajt Macholevante.com i to sve sa fotografijom koja je dokaz svega napisanog na kojoj se vide predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović i Milovanović na potpisivanju ugovora. Fotografiju pogledajte OVDE.

Milovanović se tako vratio da igra u Srbiji, ali neće odmah nastupati za prvi tim već će biti prosleđen u Grafičar na kaljenje gde će sticati preko potrebno iskustvo.

Radi se o snažnom igraču, napadaču visokom 190 centimetara. Igrao je za mlađe kategorije reprezentacije Srbije i nastupao je za prvi tim OFK Beograda.

Milovanović je dobrim igrama u našem fudbalu privukao pažnju skauta, bio je blizu potpisa za Valensiju, čak je imao i predugovor sa Slepim miševima, ali je na kraju završio u Levanteu posle konsultacija sa svojom porodicom.

Ideja je bila da se nametne u Levanteu i tako dođe do igara u Primeri, ali se to nije dogodilo. Očigledno da je mladi Milovanović procenio da je Crvena zvezda u ovom momentu prava sredina za njega. Videćemo da li će se Milovanović nametnuti u Grafičaru, potom i među crveno-belima.

FOTO: Printskrin

×