{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Suma smatra da je Partizan mogao do pobede
Crno-beli u glas: Nismo zaslužili da izgubimo

Aplauzi na kraju došli su kao melem na ranu igračima Partizana. Navijači su ih ispratili s terena kao da su pobedili. I zato nije bilo previše gorčine u glasu posle meča, iako je razočaranje zbog nezasluženog poraza preovladavalo u izjavama.

Opšta je ocena da je Partizanu trebalo da pripadne bod. Sejduba Suma, pak, veruje da su i – sva tri.
U prvom poluvremenu smo igrali na kontre, dok smo u drugom krenuli u napad, jer smo želeli da izjednačimo. Pokušavali smo da igramo fudbal, napadali smo sa svih strana, ali nismo imali sreće da postignemo neki gol. Smatram da smo zaslužili da pobedimo“, rekao je Suma.

Za njega, kao i za sve na stadionu, osim za sudiju iz Španije, Partizan je oštećen za čist penal.
„Bio je penal, ali kada igrate protiv velikih timova sudija neće tek tako da reaguje. Trebalo je da se još više potrudimo, da iz igre dođemo do gola“, naglasio je Suma.

Isti rezon ima i Saša Zdjelar. Pretrčao je kilometre, vodio žestoke borbe sa vezistima Mančestera, Huan Mata se nije naigrao fudbala u Humskoj, ali je odneo pobedu...
Bio je čist penal i za nas, igra rukom i sudija je morao da pokaže na belu tačku. Pored ovoliko šansi, stative, dobre igre, nismo zaslužili da izgubimo. Veliko je ovo iskustvo za nas. Pohvalio bih i navijače za predivnu atmosferu“, poručio je Zdjelar.

Iako je posle ovog poraza Partizan pao na treće mesto grupe, Zdjelar smatra da nisu još sve lađe za prolaz dalje potonule.
Ako budemo igrali u Mančesteru kao ovde, imaćemo šanse za dobar rezultat. Poštujemo Junajted, ali ga se ne plašimo. Borićemo se sa AZ Alkmarom za prolaz, ta utakmica tamo će odlučiti o drugom mestu“, ubeđen je Zdjelar.

Najveću utakmicu u karijeri, kako je priznao, Bojan Ostojić je odigrao na visokom nivou. Na kraju je i on lakše podneo poraz posle reakcije publike u Humskoj.
Muški smo „poginuli“, što se kaže. Nismo igrali kukavički, ali izgubili smo iz penala, što najviše boli. Napokon je publika zadovoljna izašla sa stadiona“, ocenio je Bojan Ostojić.

Prilika za još bolji utisak – 7. novembar. I Teatar snova.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×