{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Druga utakmica, druga povreda Belgijanca
Čovek zvani maler: Fertongen na štakama izašao sa stadiona

Kao da su fudbalski bogovi imali nešto lično protiv Jana Fertongena u dvomeču sa Ajaksom. Defanzivac Totenhema je bez radosti na licu otišao iz Amsterdama, jer je na utakmici protiv svog bivšeg kluba doživeo još jednu zabrinjavajuću povredu. Dve utakmice – dve povrede...

Fertogen je Johan Krojf arenu napustio na štakama. I sa zaštitnom čizmom na nozi. A, to nikada nije dobar znak. Dok su se njegovi saigrači radovali sa navijačima na terenu, desetak minuta posle utakmice, Jan je ostao u svlačionici.

Razlog je otkriven kasnije, kada su igrači Totenhema ulazili u autobus koji ih je vozio na aerodrom. Međutim, šta se tačno desilo defanzivcu holandskog tima, još se ne zna. Da li mu je stradao zglob ili možda stopalo, tek bi trebalo da se čuje danas-sutra.

Jan Fertongen je prvu utakmicu sa Ajaksom završio pre kraja zbog snažnog udarca koji je dobio u glavu, koji mu je pomutio svest i kost nos, zbog kojeg je u revanšu nosio zaštitnu masku na licu.

Navijači Pevaca se nadaju da nije ništa ozbiljno u pitanju, mada u prvi mah ne izgleda tako bezazleno. Do finala Lige šampiona je ostalo 20 dana (1. jun). Hari Kejn je najavio da bi možda mogao da zaigra. A, sada je Jan Fertongen pod znakom pitanja.

Najnovije vesti


×