{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Čovek široke ruke: I Petrić donirao 50.000 evra za borbu protiv virusa korona

Komentari: 7
Od njega se tako nešto i očekivalo
Čovek široke ruke: I Petrić donirao 50.000 evra za borbu protiv virusa korona

Gde god je radio Gordan Petrić je delima demonstrirao da je čovek široke ruke. Znao je da, bez povoda, časti radnike u Čukaričkom dok je bio šef stručnog štaba tog kluba. Bilo je sličnih primera i u drugim klubovima.

Možda je neumesno reći, ali negde se i očekivalo da zlatni Čileanac reaguje tokom pandemije virusa korona. On je 50.000 evra donirao za nabavku medicinskih sredstava u Srbiji.
„Srećan sam što sam u mogućnosti da pomognem. Jedino što mogu da vam kažem jeste da sledimo instrukcije i savete, jer će i ovo proći“, rekao je Petrić.

MOZZART DONIRAO 400.000 EVRA ZA BORBU PROTIV VIRUSA KORONA

Nekadašnji štoper Glazgov Rendžersa bio je pomoćnik Zorana Bate Mirkovića u Partizanu, potom je samostalno vodio grčku Larisu. Posle igračke karijere pokrenuo je privatni biznis.
Mi sportisti smo navikli na karantin. Jedne godine je Miljan Miljanić bio u karantinu čak 260 dana sa igračima. Posle utakmice pravo u karantin. Kad se nešto mora – mora se“, jasan je bio Petrić.

Nekada sjajni štoper se pridružio društvu srpskih sportista koji su donirali novac za borbu protiv korone. Identičnu sumu uplatili su Luka Jović i Aleksandar Pešić.

Najnovije vesti


×