{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Čovek baš nema sreće: Sulejmani ponovo povređen

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 3
Ponovo problem sa butnim mišićem
Čovek baš nema sreće: Sulejmani ponovo povređen

Ima fudbalera kojima prosto nije bilo suđeno da veliki talenat, veliko znanje pretoče i u velike karijere. Povrede im nisu dozvolile da ispolje na terenu sve što znaju.

Jedan od takvih je Miralem Sulejmani, do skoro najskuplje pojačanje u istoriji Ajaksa, kojem povrede prosto nisu dale „oka da otvori“. Kada je napokon pre dve sezone odigrao godinu iz snova, zbog kojih je dobio novi ugovor u Jang Bojsu i bio najbolji igrač lige, činilo se da je najzad prodisao.

Ali usledio je novi, još gori hod po mukama. I juče se Sulejmani ponovo povredio. Stradao je butni mišić, na kojem je pojavila ruptura. Kako pišu švajcarski mediji, srpski fudbaler će ponovo morati na mirovanje, ovog puta od dvadesetak dana.

A, taman se Miralem vratio igri. Odradio je pripreme između dve polusezone i počeo da skuplja minute. Pre toga je bio na bolovanju pola godine takođe zbog problema sa mišićem. Pre toga je imao četiri meseca pauze zbog pokidane tetive. Sve kada se sabere, u 2019. godini jedva da je šutnuo loptu. I evo, ni 2020. mu nije srećno krenula...

Pored Miralema Sulejmanija povredio se i Mihael Ebišer, koji je polomio prst na nozi i čeka ga šest nedelja odmora.

Foto: Reuters

×