{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski internacionalac pojačao je Pohang do kraja 2019. godine, ali treba imati u vidu da će biti teško da debituje već u ovoj 17. rundi u nedelju na gostovanju Gangvonu.
Čekajući Paločevića...

Kada ste više od jedne decenije u određenoj zemlji, sve i da ne želite, morate da "upijete" neke informacije. Dejan Damjanović u male prste poznaje južnokorejski fudbal te nećemo mnogo dužiti, već apostrofirati njegove reči za TIP Novosti. 

Damjanović otkriva da će njegov tim teško do pozitivnog rezultata u ovoj rundi.
"Nije sportski, a ni viteški da se igra na rivala. Međutim, povrede su nas prepolovile, pa je pobeda Đonbuka sasvim izvesna", rekao je Damjanović.

Podsetimo, srpski internacionalac Aleksandar Paločević pojačao je Pohang do kraja 2019. godine pre tri dana, ali treba imati u vidu da će biti teško da debituje već u ovoj 17. rundi u nedelju na gostovanju Gangvonu. Kreativni vezista stigao je na pozajmicu iz portugalskog Nasionala da pomogne Stilersima da se dokopaju plej-ofa.
"Fudbaleri Pohanga dugo su bez bodova. Verujem da bi oprezna igra, bez klasičnog špica, konačno mogla da im se isplati", završio je popularni Boske. 

Svi Damjanovićevi tipovi:
Đeđu – Seongnam 1
Gjeongnam – Inčon GG
DEGU – SEUL 2
Gangvon – Pohang X2
ĐONBUK – SUVON 1

JUŽNA KOREJA 1 - 17. KOLO

Petak

Đeđu Junajted - Seongnam 1:2 (0:0)

Subota
Gjeongnam - Inčon  1:1 (0:1)
Degu - Seul 1:2 (0:2)

Nedelja
12.00: (2,15) Gangvon (3,25) Pohang (3,25)
12.00: (1,57) Đonbuk (3,80) Suvon (5,60)

*** kvote su podložne promenama

 

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×