{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Buriram muku muči sa neefikasnošću, a problem bi mogao da reši nekadašnji napadač Crvene zvezde koji će moći da debituje tek za 12 dana
Čekajući Mezengu

Čekajući Bruna Mezengu... Još 12 dana ostalo je do momenta kada će nekadašnja brazilska nada zvanično da zaduži dres vladajućeg tima Tajlanda, kome pomalo iznenađujuće gori pod nogama. Buriram u odbranu trona nije krenuo onako kako je navikao poslednjih godina. Prilično je neubedljiv, neefikasan i nije čudo zašto nije prvoplasiran.

Odlazak najboljeg strelca Dioga tokom januarskog prelaznog roka ostavio je traga. Brazilski ofanzivac se zasitio posle četiri sezone u tamnoplavom dresu, gde je u šampionatu na 105 utakmica postigao 101 pogodak. Projektovana zamena dobila je čiste papire posle samo tri meseca. Bivši ofanzivac Vest Hema i reprezentativac Malija Modibo Maiga mučio se sa formom i kilažom i nije doneo željenu efikasnost. Suštinski, bio je očajan i upravo nedostatak golgetera uveo je ekipu u problem.

Navala se nije iskazala u dosadašnjih 12 rundi. Prvi strelac tima je Pedro Žunior sa samo četiri pogotka, a strateg najboljeg kluba u zemlji Božidar Bandović verovatno je nestrpljiv da na raspolaganje dobije Mezengu, bivšeg napadača Flamenga, Legije, Crvene zvezde, Akhisara, Eskišehira i Sao Kaetana.

Buriram danas u okviru zaostalog 7. kola prvenstva dočekuje PTT Rajong, koji je slavio samo jednom na sedam poslednjih mečeva. Sa druge strane, domaćin je bez poraza na 26 od proteklih 27 susreta, a potencijalni trijumf primakao bi ga na samo dva boda zaostatka za vodećim Portom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 13:00 4861 TAJ1 Buriram United - PTT Rayong kmb 1&0-2 3,40
Ukupna kvota3,40

TAJLAND 1 - ZAOSTALI MEČ 7. KOLA

Sreda
13.00: (1,25) Buriram (5,20) PTT Rajong (8,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×