{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Slovački klub poštuje odluku srpskih internacionalaca
Čavrić, Dražić i Radenković neće protiv Feronikelija, Slovan im dozvolio

Žreb je poslao Slovan iz Bratislave na noge Feronikeliju u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica će se igrati u sredu uveče u glavnom gradu Slovačke, ali u sastavu domaćeg tima neće biti srpskih fudbalera Dejana Dražića i Aleksandra Čavrića, kao ni na klupi trenera Vladimira Radenkovića.

Srpski internacionalci su izrazili želju da ne igraju utakmicu protiv kluba sa prostora Kosova i Metohije, a čelnici Slovana su to bez pogovora prihvatili.

Klub iz Bratislave objavio je zvanično saopštenje, u kojem kaže:
Igrači Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić, kao i trener Vladimir Radenković, poštuju odluku srpske vlade vezanu za utakmicu sa Feronikelijem. Slovan respektuje odluku igrača i trenera, pa Dražić, Čavrić i Radenković neće učestvovati u dvomeču sa Feronikelijem.

Pozivamo navijače da poštuju i da razumeju ovakvu odluku igrača i trenera i kluba. Za nikog od nas, računajući i srpske fudbalere i trenera, ovo nije prijatna situacija, ali moramo da je poštujemo, takvu kakva je“, objavi je Slovan.

Klub iz Bratislave je, inače, u veoma teškoj situaciji, jer je doživeo šokantnu eliminaciju od Sutjeske u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najnovije vesti


×