{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Ovo je mi je najteži period otkad igram za reprezentaciju. Situacija je veoma komplikovana, a ne znam da li su Pike i Ramos razgovarali. Ipak, atmosfera u timu je dobra”, objasnio je Buskets
Buskets: Igraću za Španiju još mnogo godina
""

Stanje u fudbaskoj reprezentaciji Španije posle katalonskog referenduma o nezavisnosti koji ne priznaju centralne vlasti u Madridu naizgled deluje normalno. Posle izjave štopera Barselone Đerara Pikea da bi mogao da se povuče iz nacionalnog tima, mnogi su se zapitali kakva je situacija sa ostalim igračima katalonskog tima u redovima Crvene furije. Jedan od njih je i vezista Serhio Buskets koji tvrdi da nema dilemu i da budućnost vidi u španskoj selekciji.
“Nastaviću da igram za reprezentaciju Španije još mnogo godina”, rekao je Buskets za radio Kadena Ser.

Najveće interesovanje medija izazvao je odnos Pikea i kapitena Serhija Ramosa iz madridskog Reala. Njih dvojica su i ranije umela da se “zakače” na terenu, ali i na društvenim mrežama, mada su tada glavne teme ipak bile fudbalske. Nedavno mu je Ramos poručio da ne bi trebalo da se bavi politikom.
“Ovo je mi je najteži period otkad igram za reprezentaciju. Situacija je veoma komplikovana, a ne znam da li su Pike i Ramos razgovarali. Ipak, atmosfera u timu je dobra”, objasnio je Buskets.

Uprkos svemu, vezista Barselone tvrdi da je Ramos čovek na kojeg svako u timu može da se osloni.
“Ramos je veoma važan igrač za reprezentaciju, kao kapiten je uvek bio pravi primer i uvek je tu da pomogne”, zaključio je Buskets.

Reprezentacija Španije u Alikanteu dočekuje Albaniju u kvalifikacijama za Mundijal, a ciklus završava tri dana kasnije u Tel Avivu protiv Izraela.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×