{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Burdiso zove drugara De Rosija i nudi šestomesečno ostvarenje sna u Boki

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Supruga bi doduše u Los Anđeles, ali...
Burdiso zove drugara De Rosija i nudi šestomesečno ostvarenje sna u Boki
Danijele De Rosi

Nije to taj novac, nije to taj kvalitet takmičenja, ali strast koja može da se doživi u Boki Juniors sigurno ne može da se poredi ni sa čim u Evropi. Danijele De Rosi je odavno priznao da se još kao dečak zaljubio u klub sa Bombonjere i da bi voleo da jednom doživi i tu emociju, a taj san bi upravo mogao da mu se ostvari pošto je Boka krenula sa reči na dela.

Ključni čovek je Nikolas Burdiso, sada direktor giganta iz Buenos Ajresa, a tokom pet godina u Romi i De Rosijev saigrač i prijatelj. Upravo je Burdiso i pozvao De Rosija u Argentinu.
Danijele je prijatelj, a za takve igrača vrata su uvek otvorena. Razgovarao sam sa njim pre neku nedelju da procenimo situaciju. Znam da se uvek identifikovao sa životom koji predstavlja Bokin fudbal“, rekao je Burdiso ne otkrivajući baš sve detalje ugovora.

Mediji su ipak doznali da je De Rosiju ponuđen ugovor na šest meseci i to pre svega zbog supruge Sara Felberbaum. De Rosijeva druga žena je naime i glumica i njena ideja je da se preselu u Holivud, pošto je Los Anđeles FC svakako nudio ugovor Rominoj legendi.

Međutim, po Burdisovom planu De Rosi bi dobio priliku da iskusi šta znači igrati za Boku, posebno s obzirom na to da se krajem jula nastavlja Kopa Libertadores u kome će Đenovezi da igraju sa Atletikom Paranense. Krajem godine bi mu ugovor istekao i De Rosi bi mogao da odmori i na miru izabere novi klub, a kako MLS liga počinje u martu eto prilike i za sunčanu Kaliforniju.

Čini se predlog u kome svi dobijaju. Boka će sigurno uloženi novac povratiti na prodaji dresova – trenutno niko ne nosi De Rosijev broj 16 - a Danijele... Pa , dovoljno je samo prisetiti se njegovih nedavnih izjava.
Kad sam bio dečak strastveno sam voleo Boku Juniors. Uvek sam govorio da ću jednog dana zaigrati za Boku, igrati derbi Boke i Rivera“.

Ostvarenje sna za De Rosija, a bajkoviti dani i za Bokine navijače, imajući u vidu da se Burdiso namerio i na Evera Banegu.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×