{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bundesliga prva kreće, Rumenige se hvali: Sad je važno samo koliko keša imate...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
"Nikakvi proračuni, niti bilansi"...
Bundesliga prva kreće, Rumenige se hvali: Sad je važno samo koliko keša imate...

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena Karl Hanc Rumenige kaže da fudbal mora da počne da se igra iz sportskih i ekonomskih razloga.

Šampion Bundeslige počeo je sa treninzima. Prvih dana ekipa radi podeljena u manje grupe, ali očekivanja su da će uskoro sve doći u normalu i da će prvenstvo moći da bude nastavljeno. Nemački mediji hrabro prognoziraju - već početkom maja. 
"Četiri dana već treniramo, poštujemo sve zdravstvene protokole", kazao je Rumenige za Gazetu delo Sport. "Nastavak 9. maja jedna je od ozbiljnih opcija. Ali dosta toga zavisiće od političara i stručnjaka, odnosno njihovih odluka"

KLADITE SE KAD KOJA LIGA KREĆE - KVOTE  

"Mi smo svesni da moramo nazad na teren. Dva su osnovna razloga: sportski - kako bismo dobili šampione, one koji ispdaju i mesta u evrokupovima; i ekonomski - jer TV prava imaju veliki uticaj na prihode klubove, utiču na njihov opstanak. Sada čekamo odobrenje Vlade Nemačke".  

Dvostruki najbolji fudbaler Evrope početkom osamdesetih kaže da je fudbal u ovim vremenima na velikom iskušenju...
"U poslednjih desetak godina mnogi klubovi živeli su i funkcionisali lagodno, iznad svojih mogućnosti, neprestano povećavajući troškove, a da toliko novca nisu mogli da zarade. Preuzeli rizike i sada su u problemu. Sada se ne računaju bilansi i proračuni, već samo keš koji imate", zaključio je pomalo hvalisavo Rumenige, podsećajući kako se Bajern bez obzira na sve nalazi u prilično lagodnoj poziciji.  

Najnovije vesti


×