{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bufon sve demantuje: PSŽ mi je ponudio novi ugovor

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Italijanski golman razmišlja da ostane u Parizu
Bufon sve demantuje: PSŽ mi je ponudio novi ugovor

Otkako je Pari Sen Žermen ispao iz Lige šampiona, u dobroj meri krivicom Đanluiđija Bufona, italijanski golman je otpisan i tvrdilo se da nema budućnost među pariškim Svecima. A, onda – obrt! Legendarni čuvar mreže, kojem u junu ističe ugovor, tvrdi da mu je PSŽ ponudio da nastave saradnju.

Već se uveliko špekulisalo da li će se Điđi vratiti u Italiju ili će možda otići u penziju, a sad odjednom, mogao bi da mirne duše ostane u Parizu. Ako bude zadovoljan ponudom...
Klub mi je ponudio da produžimo saradnju i to me čini veoma srećnim. Zahvalan sam na tome. Srešćemo se narednih dana da pogledamo projekat za narednu sezonu i da vidimo da li to odgovara za obe strane“, rekao je Bufon za Skaj Uno.

Điđi tvrdi da se njemu ostaje u Parizu, bez obzira na sezonu u kojoj se prerano završio san o Ligi šampiona.
Srećan sam u Parizu. Imam veliko iskustvo sa 40 godina i stvarno želim da u svemu uživam. Došao sam u klub ubeđen da me čeka veliki izazov i kao igrača i kao čoveka i na kraju sam dobio ono što sam tražio. Mi u Italiji imamo pogrešnu sliku o francuskom fudbalu, koji jeste sa taktičke strane manje zahtevniji, ali je veoma naporan na fizičkom i tehničkom nivou“, istakao je Bufon.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×