{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Brazilci, masna lova i zašto je Tite naljutio domaću javnost

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Na Nacionalnom stadionu u Singapuru Selesao će u roku od tri dana odirgati dva prijateljska meča protiv afričkih selekcija
Brazilci, masna lova i zašto je Tite naljutio domaću javnost

Bez takmičarskih utakmica od letošnjeg Kopa Amerika, Brazil je u seriji prijateljskih utakmica od kojih zarađuje veliki novac. Poznato je da Brazil ne ide bez velikih para na prijateljske turneje. Ovaj put je Brazilce masnom ponudom upecao Singapur.

Na Nacionalnom stadionu u Singapuru, Brazil će u roku od tri dana odirgati dva prijateljska meča protiv afričkih selekcija. Prvi je u četvrtak po podne protiv Senegala, tri dana kasnije na istom mestu će im rival biti Nigerija.

Brazilci su apsolutni favoriti u ova dva meča, a za igrače je to samo odrađivanje posla. Nema sumnje da će tribine biti krcate jer Daleki istok je jedno od najatraktivnijih tržišta na zaradi na fudbalskim zvezdama. Zato je Brazil morao da se pojavi u najjačem sastavu jer su organizatori debelo platili da navijači vide Nejmara i ostale brazilske zvezde.

Selektor Tite je pozvao najjači tim koji je imao na raspolaganju. Nema povređenog golmana Alisona, nema veterana koji nisu pozivani od Kopa Amerika poput Fernandinja, Mirande i Filipe Luisa, ali njih više i ne treba očekivati u nacionalnom timu. Nema Vinisijusa Žuniora, Daglasa Koste i Vilijana koji su platili ceh slabijoj formi i žestokoj konkurenciji.

Ali je zato selektor Tite naljutio domaću javnost pozivima Gabrijelu Barbosi (Flamengo), odnosno Mateusu Enrikeu i Evertonu Soaresu (Gremio). Ne zato što nisu zaslužili, već zato što se ovi reprezentativni mečevi igraju između dva polufinalna meča Kopa Libertadores u kojem su rivali Flamengo i Gremio, pa su klubovi i navijači očekivali da selektor poštedi najveće zvezde.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×