{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bravo za Zorana Njeguša, 205. dobitnika Humanitarnog tiketa u podne

/ Izvor: mozzartsport.com
Tačno 167.700 dinara MOZZART šalje “Zračku” iz Čajetine
Bravo za Zorana Njeguša, 205. dobitnika Humanitarnog tiketa u podne

Aplauz i naklon za Zorana Njeguša koji je juče popunio plemeniti listić vredan 167.700 dinara. Zahvaljujući njemu, "Humanitarni tiket u podne" kompanije MOZZART ima još jednog dobitnika u 2020. godini, ukupno 205. po redu. Tek da se zna, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde dobitak je usmerio za decu sa smetnjama u razvoju „Zračak“ iz Čajetine, ali i postao 50. kladilac u našoj akciji koji je osvojio više od 100.000 dinara. 

Pa sad neko neka kaže da ovih dana nema šta da se odigra... Njegušu su za dobitak prošle tri simulacije, X2&3+, ŠNSkiXVppX i TGG NG, ali i dve utakmice iz Turkmenistana. Nije li to najbolji dokaz da za dobrog igrača nema tanke sportske ponude? Hvala Zoranu zbog koga je ukupna donirana suma u "Humanitarnom tiketu u podne" kompanije MOZZART, prešla je petnaest miliona, pa trenutno iznosi 15.103.589 dinara. 

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja…

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Poslednje informacije glase da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora. Potom po 100.000 evra za bolnice u Srbiji i pakete za najugroženije penzionere. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS-a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS-a , FSS-a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

MOZZARTOV  843. učesnik “Humanitarnog tiketa u podne”, proslavljeni eks-jugoslovenski i splitski fudbaler Ivica Šurjak, sastavio plemeniti tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

PIŠU: Đurđe MEČNIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com         

Najnovije vesti


×