{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bravo za FSS i reprezentativce: Skupljeno 255.320 evra za Infektivnu kliniku

Fudbaleri i čelnici FSS nastavljaju borbu za virusom COVID-19, postoji i namenski račun
Bravo za FSS i reprezentativce: Skupljeno 255.320 evra za Infektivnu kliniku

Nogu je prvi povukao trener Crvene zvezde Dejan Stanković obezbeđivanjem sredstava za dva respiratora. Potom su pomagali brojni srpski sportisti, najviše Novak Đoković čija fondacija je Srbiji donirala milion evra za borbu protiv virusa korona.

Akciju je pokrenuo i FSS. I to vrlo uspešnu. Srpska kuća fudbala je danas na zvaničnom sajtu objavila da je prvi prikupljeni iznos od 30 miliona dinara ili 255.320 evra uplaćen Infektivnoj klinici u Beogradu.

Novac su izdvojili svi zaposlenici Saveza, počev od najbližih saradnika predsednika Slaviše Kokeze.
„Želimo da zahvalimo i svima ostalima koji su učestvovali u akciji među kojima su fudbaleri Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Nemanja Radonjić, Marko Grujić, Antonio Rukavina, Mijat Gaćinović, Ljubomir Fejsa, Nikola Maksimović, Nemanja Maksimović, Filip Đuričić, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Saša Lukić, Nemanja Pejčinović, Nemanja Radoja, Petar Škuletić, Lazar Marković, Vladimir Stojković i Marko Dević. Hvala sudijama, delegatima, kao i klubovima Voždovcu, Čukaričkom, Radniku, Javoru, Spartaku, Jedinstvu Putevi i svim regionima i mnogim područnim, okružnim i opštinskim savezima na pomoći, kao i agentu Zoranu Pavloviću i agenciji “Fudbal 22”.Na ovom se ne zaustavljamo. Počinje druga faza prikupljanja pomoći i ovom prilikom pozivamo sve koji do sada nisu, a u mogućnosti su i žele da se priključe našoj velikoj akciji, kako bi uputili novu pomoć zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore protiv virusa COVID- 19.Sredstva mogu da se uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun, prema instrukcijama sa fotografije“, stoji u saopštenju FSS.

Najnovije vesti


×